Praktische informatie 2023

Beste Loper,

 

Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de MaRun. Met deze mail willen we je graag informeren over een aantal praktische zaken.

 

Startnummer ophalen

Je startnummer kan je ophalen bij De Hazelaar aan de Wendtsteinweg 57 in Marum. (Google Maps). Op 30 september kan je van 13:30 – 15:15 uur je startnummer ophalen. Om de drukte te ontlopen kan je je startnummer ook op 29 september ophalen van 16:00 – 17:00 uur in De Hazelaar.

 

Parkeren

Kom vooral lopend of op de fiets. Kom je toch met de auto? Parkeren met de auto is mogelijk op de volgende locaties:

–             De Olmen (Google Maps)

–             parkeerplaats aan de Grote Hoorn (Google Maps)

–             gemeentehuis Marum (Google Maps)

–             Sportpark De Holten (Google Maps)

 

Waterposten

Op het parcours van 10KM is er halverwege een waterpost. Omdat er geen hoge temperaturen verwacht worden, zijn er op de andere afstanden geen waterposten.

 

Kleding

Er is geen speciale plaats voor kleding ingericht. Neem geen waardevolle spullen mee of laat ze achter bij familie, vrienden of bekenden.

 

Douchen

Na afloop van de MaRun is er gelegenheid om te douchen bij ClubFysiek (Google Maps). Clubfysiek is gelegen op Sportpark De Holten waar ook parkeergelegenheid is.

 

Parcours

Het parcours van de 1 KM en 2 KM gaat vanaf de start naar het gemeentehuis en weer terug. Het parcours van de 5km en 10 KM gaat vanuit het centrum van Marum door het buitengebied. Sommige stukken zijn niet geheel verhard. Meer informatie over het parcours staat op https://marun.nl/route/.

 

Tijden / Programma

13:30    (vanaf) Ophalen startnummer

14:30    start 1 KM

14:45    start 2 KM

15:00    einde daginschrijving

15:15    (einde) ophalen startnummers

15:30    start 10 KM

15:50    start 5 KM

16:30    prijsuitreiking 5 KM & 10 KM

17:00    uitreiking best lopend bedrijf

17:00    overhandiging cheque goed doel

 

Tegelijkertijd met de MaRun is de najaarsmarkt in het centrum van Marum. In het gebied van de start/finish is een springkussen aanwezig voor de kinderen. Mocht het nodig zijn is er ook EHBO aanwezig. Na afloop is er drinken verkrijgbaar bij Lunchroom Zuskes en café De Vlieger. Afsluitend, om 17:00 uur, is de uitreiking van de cheque aan het goede doel Curringherveld.

 

Tot zaterdag en alvast veel plezier bij de MaRUn 2023!

 

Met sportieve groet,

 

MaRun