Route

Route 5 km (link Strava)

De start is op De Wending tegenover de Regiobank en Makelaardij Reinette. Loop de Raadhuisstraat in. Ga aan het eind naar links de Molenstraat in en direct rechts de Thorbeckestraat in. Ga aan het eind met de weg mee naar links de Kievitstraat in. Ga de eerste rechts en direct weer rechts het Kerkpad op. Vervolg de route na de vijver de Spoorstraat in. Vervolg de route en ga na Kruisweg 83 naar rechts. Ga aan het eind naar rechts het Malijksepad op. Ga na 700 meter naar links en blijf op het Malijksepad. Ga rechts het Boereveld is. Vervolg het pad naar links en ga De Terp in. Ga aan het eind links de Alberdaweg op. Ga bij de rotonde rechts de Lindsterlaan in. Ga aan het eind rechts de Wendtsteinweg in. De finish is op de kruising van de Wendtsteinweg en Raadhuisstraat.

Let op! Het eindbordje met 5km is geen richtingaanwijzer. Ben je halverwege gestart? Ga bij het 5km bordje naar links de Raadhuisstraat in.

 

 

Route 10 km (link strava)

De start is op De Wending tegenover Sportzaak Nienhuis. Loop de Raadhuisstraat in. Ga aan het eind naar links de Molenstraat in en direct rechts de Thorbeckestraat in. Ga aan het eind met de weg mee naar links de Kievitstraat in. Ga de eerste rechts en direct weer rechts het Kerkpad op. Vervolg de route na de vijver de Spoorstraat in. Vervolg de route en ga na Kruisweg 83 naar rechts. Ga aan het eind naar rechts het Malijksepad op. Ga voor de burg naar links. Ga naar ca. 1 km naar links Willemstad in. Ga na een aantal bochten na 500 meter naar links het fietspad in. Ga aan het einde naar rechts de Jonkersvaart op. Ga de eerste brug over en vervolg de Jonkersvaart. Ga aan het einde naar rechts het fietspad van de Lindsterlaan op. Ga na 700 meter naar links de Houtwal op. Ga na 1,8 km naar rechts het fietspad op. Steek de Alberdaweg over en ga naar rechts. Ga na 150 mtr naar links. Ga na ca. 100m rechts het fietspad op. Ga aan het eind naar links de Lindsterlaan op. Ga aan het eind rechts de Wendtsteinweg in. De finish is op de kruising van de Wendtsteinweg en Raadhuisstraat.