Nieuwe route MaRun 5K uitgezet!

De scholen zijn dicht tot in ieder geval 9 februari en ook alle binnensporten staan helaas stil. Zeker nu is het goed om in beweging te blijven. We weten nog niet of, wanneer en hoe de MaRun georganiseerd gaat worden. Maar om lekker in beweging te blijven hebben we nu alvast de nieuwe 5km route uitgezet. Volg de bordjes en/of lees hieronder de route beschrijving.

Test jij deze route voor ons uit? Deel je resultaat en foto’s op Strava, Facebook of Instagram met #ikloopdeMaRun

Voor de kinderen op de basisschool maken we aanstaande vrijdag een wandelspeurtocht van 4,5 km. Hou ons in de gaten!

Route (update 29-01-2021):

De start is op De Wending tegenover de Regiobank en Makelaardij Reinette. Loop de Raadhuisstraat in. Ga aan het eind naar links de Molenstraat in en direct rechts de Thorbeckestraat in. Ga aan het eind met de weg mee naar links de Kievitstraat in. Ga de eerste rechts en direct weer rechts het Kerkpad op. Vervolg de route na de vijver de Spoorstraat in. Vervolg de route en ga na Kruisweg 83 naar rechts. Ga aan het eind naar rechts het Malijksepad op. Ga na 700 meter naar links en blijf op het Malijksepad. Ga rechts het Boereveld is. Vervolg het pad naar links en ga De Terp in. Ga aan het eind links de Alberdaweg op. Ga bij de rotonde rechts de Lindsterlaan in. Ga aan het eind rechts de Wendtsteinweg in. De finish is op de kruising van de Wendtsteinweg en Raadhuisstraat.

Let op! Het eindbordje met 5km is geen richtingaanwijzer. Ben je halverwege gestart? Ga bij het 5km bordje naar links de Raadhuisstraat in.