MaRun 2022

MaRun weer van start op laatste zaterdag van september!

Na twee jaren van stilte wordt de MaRun dit jaar weer georganiseerd. Net als de vorige edities wordt de MaRun georganiseerd om mensen in Marum e.o. letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen voor een goed doel. Er zijn in de vorige edities mooie giften overgemaakt aan de Voedselbank, Vrienden van de Hoorn, Wensambulance, Hospice Vredeborgh en Stichting Leergeld. Dit zijn allemaal mooie regionale doelen voor een betere leefbaarheid. In de 2018 editie heeft stichting Leergeld een bedrag van ruim € 4.700 mogen ontvangen. Ook voor de MaRun 2022 zijn we op zoek naar een goed doel. Heb je een goed doel wat ondersteuning kan gebruiken? Geef het op viaΒ [email protected]

Een verschil met de afgelopen edities is dat de MaRun georganiseerd gaat worden met de start en finish in het centrum van Marum. Dit zal gelijktijdig plaatvinden met de najaarsmarkt van de ondernemersvereniging Marum. Hierdoor wordt de laatste zaterdag van september een gezellige en sportieve nazomerdag in Marum.

Om de MaRun te organiseren moet er veel geregeld worden. De eerste hulp is al aangeboden door Geluidlangsdebaan.nl van Wouter Raven. De geluidsinstallatie en startschot wordt kosteloos ter beschikking gesteld. We hopen op nog meer ondersteuning voor een prachtige editie van de MaRun.

De MaRun wordt gelopen op zaterdag 24 september met een kindloop, 5km en 10km.