Goed doel bekend MaRun 2023: het Curringherveld!

Op 30 september gaan de deelnemers met volle energie van start om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit bijzondere gebied.
Het Curringherveld, met zijn uitgestrekte schoonheid, is een oase van natuurlijke pracht en biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van de vredige omgeving, wandelroutes te verkennen en te genieten van de diversiteit aan flora en fauna.
Het Curringherveld vormt een prachtige afspiegeling van het landschap in het Westerkwartier en beslaat een oppervlakte van 6 hectare, als onderdeel van het Natuurnetwerk Nederland.
Vrijwilligers dragen zorg voor het behoud, de educatie en recreatieve activiteiten. De stichting zet zich in voor het versterken van de cultuurhistorische, landschappelijke en natuurlijke waarden van dit bijzondere gebied.
Door deel te nemen aan de MaRun draag je direct bij aan de ondersteuning van het Curringherveld en help je mee om duurzame energieopwekking en het behoud van het prachtige landschap mogelijk te maken. Samen kunnen we een positieve impact creΓ«ren en het Curringherveld laten floreren. Doe mee aan de MaRun 2023 en ren met ons mee voor het goede doel!
Voor meer informatie kijk op https://cenhek.nl/