Goed doel 2023 gezocht

????????‍♀ Goed doel MaRun 2023 gezocht! ????????‍♀
De MaRun wordt gelopen op 30 september 2023. Net als vorig jaar zijn de start en finish in het winkelcentrum van Marum. Ook zal de najaarsmarkt van de Ondernemersvereniging Marum worden gehouden zodat het een gezellige en sportieve drukte wordt.
Voor de MaRun 2023 zijn we op zoek naar een goed doel. Heb je een goed doel wat ondersteuning kan gebruiken? Geef het op via [email protected]
De MaRun wordt georganiseerd om mensen in Marum e.o. letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen voor een goed doel. Er zijn in de vorige edities mooie giften overgemaakt aan de Voedselbank, Vrienden van de Hoorn, Wensambulance, Hospice Vredeborgh en Stichting Leergeld. Dit zijn allemaal mooie regionale doelen voor een betere leefbaarheid. Vorig jaar heeft Camping Polemonium een bedrag van ruim € 4.900 mogen ontvangen.
Om de MaRun te organiseren moet er veel geregeld worden. Sinds de eerste edities ondersteunen Geluidlangsdebaan.nl en Smilease de organisatie. We hopen we op nog meer ondersteuning voor een prachtige editie van de MaRun.
De MaRun wordt gelopen op zaterdag 30 september met een kinderloop, 5km en 10km.